KAKO IZABRATI SAVRŠEN BIG GREEN EGG MODEL?

Big Green Egg savršeno će se uklopiti u tvoje dvorište ili će se pak udobno smjestiti na tvoj balkon, no kako odabrati između čak sedam izvrsnih modela kamada? Znamo da to nije jednostavan zadatak, pa smo ti pripremili opise nekoliko njih kako bi se odluka lakše donijela.

Big Green Egg savršen je za sve kulinarske tehnike, a više je i od samog roštilja. On je kompletna vanjska kuhinja u kojoj možeš peći pizze, dimiti ribu, sporo kuhati i peći meso, a naravno i povrće, čak peći i kruh i kolače. Kulinarske su mu mogućnosti neograničene.

Svaki je od modela Big Green Egga pažljivo dizajniran i opremljen, sigurno ćeš pronaći onaj koji je upravo za tebe!

Big Green Egg obitelj sastoji se od čak 7 različitih modela. Mini kao najmanji član obitelji, a 2XL ko+ao najveći član.

Big Green Egg obitelj sastoji se od čak 7 različitih modela. Mini kao najmanji član obitelji, a 2XL kao najveći član.

MEDIUM BIG GREEN EGG

Za uživanje uz obitelj i prijatelje! Ako ih je šest do osam 😉.

Naravno, šalimo se. Na Medium modelu istovremeno možeš pripremati hranu za šest do osam osoba, no njegovi su kapaciteti neograničeni zbog izvrsnog protoka zraka i topline koja cirkulira. Uz pažljivo odabran ugljen iz naše ponude, Big Green Egg će s tobom pripremiti koliko god hrane poželiš.

Big Green Egg Medium dovoljno je kompaktan da stane u mali gradski vrt ili na balkon, a opet dovoljno velik za roštiljanje, dimljenje, pirjanje ili pečenje u krugu obitelji ili prijatelja. To je jedan od razloga zašto je ovaj EGG jedan od naših najpopularnijih modela.

Medium Big Green Egg

Medium Big Green Egg

Uz odgovarajući convEGGtor i kamen za pečenje pretvori svoj Big Green Egg Medium u peć za pizzu i oduševi svoje goste! Osim toga, svaki model, pa tako i ovaj, osigurava sve po čemu je naš kamado poznat – svestranost i potpunu učinkovitost. Na Mediumu imaš dovoljno prostora za pečenje četiri odreska ili dva cijela pileta.

Tvornica ima ISO 9001 certifikat, što znači da niti jedan korak procesa proizvodnje ne ostaje nezabilježen te da je napredak moguće vidjeti u svakom koraku proizvodnje. Isto tako, svaki se Big Green Egg podvrgava temeljitoj završnoj provjeri i samo oni koji su 100% savršeni napuštaju tvornicu.

Evo i osnovnih tehničkih podataka:

• Rešetka: Ø 40 cm
• Površina za kuhanje: 1.264 cm² •
Ukupna težina: 51 kg
• Visina: 72 cm

Od manjih modela u ponudi su i Mini, Small i MiniMax.

MINIMAX BIG GREEN EGG

Ti i tvoj Big Green Egg MiniMax spremni za putovanja!

Vrlo je malen, no sve nadoknađuje svojim mogućnostima. Iako je tek sedam centimetara viši od Big Green Egg Minija, ima mnogo veću površinu kuhanja, usporedivu onoj Big Green Egg Smalla. MiniMax je dovoljno velik za pripremu hrane za četiri do šest osoba.

A što ga čini posebnim?

To je prvi model koji dolazi s vlastitim nosačem, pa je MiniMax savršen za kampiranje, roštiljanje pored bazena i za druženje u parku. Uz nosač, to mu omogućava i to što je lagan poput pera. Ne baš pera, no 35 kilograma ga čini vrlo jednostavnim za prijenos.

Ako ga nadogradiš EGG Portable Nestom i Wooden EGG Mates-om, možeš pripremati hranu na idealnoj visini s mnogo radnog prostora.

Na MiniMaxu možeš istovremeno peći po dva odreska ili četiri hamburgera, a ima dovoljno prostora i za pile.

Njegova knjižica s podacima govori sljedeće:

• Rešetka: Ø 33 cm
• Površina za kuhanje: 855 cm²
• Ukupna težina: 35 kg
• Visina: 50 cm (uključujući EGG Carrier)

MiniMax Big Green Egg

MiniMax Big Green Egg

LARGE BIG GREEN EGG

Veliki model za veliki krug izvrsnih ljudi!

Big Green Egg Large najpopularniji je model Big Green Egg obitelji. Njegova se površina za kuhanje jednostavno proširi, pa je istodobna priprema hrane za osam osoba lak zadatak.

Njegova veličina omogućava pripremu tri slijeda jela – svi će biti siti!

No njemu ime Large nije nadjenuto samo zbog toga što je površinom velik, već i zato što uz njega možeš odabrati najviše dodataka. Odgovaraju mu svi dodaci za pečenje, prženje ili dimljenje.

Izvrstan je za organiziranje zabava, dovoljno velik za osam odrezaka odjednom i dovoljno učinkovit za spontane roštilje nedjeljom. Na njemu se može istovremeno pripremiti purica od čak devet kilograma, ali i 12 hamburgera.

Large Big Green Egg

Large Big Green Egg

Najvažniji tehnički podaci o Largeu su sljedeći:

• Rešetka: Ø 46 cm
• Površina za kuhanje: 1.688 cm²
• Ukupna težina: 73 kg
• Visina: 84 cm

Od većih modela u ponudi su i XLarge i 2XL.

Požuri po svoj odabrani model Big Green Egga i uživaj u ukusnoj hrani i druženju!

Large Start paket (original kamado roštilj)
Large Start paket (original kamado roštilj)

Large Start paket (original kamado roštilj)

€2.554,99
Big Green Egg start paket za MiniMax
Big Green Egg start paket za MiniMax

MiniMax Start paket (original kamado roštilj)

€1.409,99

OTKRIJTE
EGG

Upoznajte značajke EGG-a