Rocket Stove RF33
(Raketna peć / Fergazer)

Petromax Rocket Stove RF33 nadopunjuje vanjsku kuhinju kao peć s ekonomičnim izgaranjem.

OTKRIJTE PETROMAX
big green egg large hrvatska sommar adria
Weisse Welle
Big green egg obitelj hrvatska

MISIJA I FILOZOFIJA

NAšA MISIJA

Filozofija Petromax -a je vidjeti vrijednosti tradicije, inovativnosti i kvalitete kao cilj i motivaciju za daljnji razvoj brenda i uvođenje inovativnih ideja u područja kuhinje na otvorenom i kampiranja. Isprobani i provjereni pristupi vatri i svjetlu, strast prema proizvodima i entuzijazam kupaca čine čvrstu osnovu za tradicionalnu marku. Tim Petromaxa svakoga dana s ponosom daje svoj doprinos, kako bi se avanturisti i putoholičari mogli nastaviti okupljati pod svjetlom proizvoda i kako bi podijelili svoja iskustva.Volimo ono što radimo. Iskustva koja dijelite s nama naša su motivacija. Želimo nastaviti razvijati Petromax kako bismo podijelili ono do čega nam je najviše stalo. 

PETROMAX SPECIAL

ŠTO VAM NUDI ROCKET STOVE RF33?

Grillzone Big Green Egg

UČINKOVITO I ČISTO KUHANJE 

Rocket Stove RF33 učinkovito kombinira efekt dimnjaka i princip kotla na drva, čime se postiže izuzetno učinkovito izgaranje biomase zahvaljujući optimalnom dovodu zraka

Grillzone Big Green Egg

KUHANJE NA OTVORENOM U SVAKOM TRENUTKU

Rocket Stove RF33 ne koristi električnu energiju za svoje pokretanje, što omogućava kuhanje na otvorenom. Za gorivo koristi drvo, sitne grančice, biomasu. Stoga je pokretanje Rocket Stove-a moguće bilo gdje da se nalazite.

Grillzone Big Green Egg

EKONOMIČNO
IZGARANJE

Toplina koja izlazi iz ventilacijskog otvora se može pohraniti u ploču od lijevanog željeza i koristiti za kuhanje. Rocket Stove RF33 nadopunjuje vanjsku kuhinju kao peć s ekonomičnim izgaranjem.  

Gloves Big Green Egg

POTPUNO
IZGARANJE

Gorivo izgara u jednostavnoj komori za izgaranje koja sadrži izolirani vertikalni dimnjak, koji osigurava potpuno izgaranje prije nego što plamen dosegne površinu za kuhanje.

Gloves Big Green Egg

LAKO I JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

Kroz praktičnu policu lako se dodaju drva, jelove šišarke i sl. kako bi se vatra mogla optimalno regulirati. Rocket Stove čvrst je, izdržljiv i jednostavan za korištenje zahvaljujući svojim ručkama. Kada ste gotovi s kuhanjem, svi dijelovi ložišta lako se rasklope i očiste od ostataka

Gloves Big Green Egg

EKOLOŠKI I ZDRAVSTVENO ISPRAVNO

Raketne peći kvalitetno izgaraju gorivo, stoga troše manje goriva pa tako proizvode manje dima, ugljikovog monoksida i čađe. Navedeno rezultira kvalitetnijom ekološkom i zdravstvenom ispravnošću zraka, te zdravim procesom za čovjeka što potvrđuje i WHO. 

Kidzone

PETROMAX <3

Section
Drop element here!

ROCKET STOVE - Q&A

ROCKET STOVE INFORMACIJE

Koristimo sve što nam život nudi i uživamo u svojoj misiji u potpunosti! Vama nudimo da istražite svijet Rocket Stove-a i postavite nam svoje pitanje. Rado ćemo svoju misiju graditi i na kvalitetnim odgovorima.  

POŠALJI SVOJE PITANJE NA ✉️
Kidzone

RECENZIJE

ŠTO KORISNICI KAŽU ZA
PETROMAX ROCKET STOVE RF33?
Kidzone

ABOUT PETROMAX

O PETROMAXU

Petromax je vodeći njemački proizvođač opreme za kuhanje i stanovanje na otvorenom, a njegov koordinirani asortiman proizvoda spaja tradiciju i inovaciju na jedinstven način. Svi proizvodi Petromaxa izvrsne su kvalitete, izdržljivosti i sadrže promišljene detalje. Doživljaj sirove prirode s tradicionalnom, a opet dobro dizajniranom opremom fokus je Petromaxovog svijeta proizvoda koji se može nabaviti kroz dobro razvijenu međunarodnu mrežu specijaliziranih trgovaca s trenutno više od 3000 trgovina, kao i online trgovinu.

 Povijest Petromaxa seže u 1866. godinu, kada je Albert Graetz osnovao tvornicu lampi Ehrich & Graetz OHG u Berlinu (Njemačka). Njegovi sinovi Max i Adolf preuzeli su vodstvo obiteljske tvrtke 1897. godine, a od tada, kada je 1910. godine razvijena legendarna visokotlačna lampa, tvrtka je postigla svjetski uspjeh. I danas je Petromax poznat po svom pionirskom tehničkom duhu i predstavlja važan dio njemačke industrijske povijesti, čak 150 godina nakon prvobitnog osnutka tvrtke. Od samog početka, vatra i svjetlo, njemačka inženjerska vještina, kao i najviši standardi kvalitete uvijek su bili ključni elementi Petromaxa. Obiteljskom tvrtkom nasljednicom Petromax, koja je izvorno bila obiteljska tvrtka koju je osnovao Graetz, vode Jonas Taureck i dr. Pia Christin Taureck. Petromax grupa nastavlja dugu tradiciju brenda i predstavlja njemačko inženjersko umijeće. Tehnički pionirski duh, kontinuirani razvoj, funkcionalnost, njemački standardi kvalitete, ali i bliska služba za korisnike: to je ono što Petromax predstavlja.

Proizvodi premium brenda Petromax namijenjeni su svima koji svakodnevno traže nadomjestak u prirodi, koji se i u divljini osjećaju kao kod kuće, pa svoj kamp postavljaju na otvorenom. Ovi avanturisti zahtijevaju visokokvalitetnu i pouzdanu opremu, koja je dobro promišljena i izdržljiva – Petromax proizvodi su upravo za to stvoreni. Kupci uživaju u tradicionalnim komadima, čija je jednostavna i jasna funkcija uvijek bila aktualna. Tradicionalno dopadljiva, a opet dobro dizajnirana Petromax oprema čini boravak u prirodi skladnim iskustvom.

About

PETROMAX ROCKET STOVE RF33 ČVRST JE, IZDRŽLJIV I EKONOMIČAN PROIZVOD! 

Petromax Rocket Stove RF33 učinkovito kombinira efekt dimnjaka i princip kotla na drva, čime se postiže izuzetno učinkovito izgaranje biomase zahvaljujući optimalnom dovodu zraka. Dizajn nosača goriva, komore za izgaranje i otvora dimnjaka u obliku slova L ovdje je ključan. Kroz praktičnu policu lako se dodaju drva, jelove šišarke i sl. kako bi se vatra mogla optimalno regulirati. U komori za izgaranje toplina je ograničena na mali prostor koji je zaštićen izoliranim kućištem. Toplina koja izlazi iz ventilacijskog otvora tako se može pohraniti u ploču od lijevanog željeza i koristiti za kuhanje. Rocket Stove rf33 nadopunjuje vanjsku kuhinju kao robusna peć s ekonomičnim izgaranjem. Čvrst je, izdržljiv i jednostavan za korištenje zahvaljujući svojim ručkama. 

SAZNAJ VIŠE O ROCKET STOVE -u!
Minimax Action big green egg hrvatska