MUST HAVE DODACI ZA
KAMADO BIG GREEN EGG

Vjerojatno ćeš odmah pri kupnji Big Green Egga uzeti neke neizostavne dodatke, no sigurni smo da ćeš ubrzo zatim poželjeti nadograditi svoj kamado još ponekim koji će ti pomoći unaprijediti kulinarske vještine. Zbog toga smo pripremili mali pregled must have dodataka za tvoj Big Green Egg – pronađi svoje favorite i kreni s pečenjem!

Big Green Egg uz nekoliko dodataka postaje savršen alat za pripremu raznovrsnih jela.

UDOBNO GA SMJESTI

Nakon što je pronađeno savršeno mjesto za Big Green Egg – u vrtu, na terasi ili balkonu – pripazi na to da između njegovog dna i površine na koju ga smještaš bude dovoljno mjesta kako bi zrak mogao cirkulirati te da bi se toplina mogla učinkovito otpuštati. Za početak možeš odabrati Nest ili intEGGrated Nest + Handler, a uz njih svakako odaberi i Accacia Wood Mates za dodatan prostor za odlaganje. U slučaju da svoj kamado želiš postaviti na već ranije pripremljenu površinu, iskoristi Table Nest i prepusti se kreativnosti.

Kamado je udobno smješten u svoj Nest, a dodatan mu prostor osiguravaju Wooden EGG Mates.

Ipak, za gradnju vlastite vanjske kuhinje svakako bismo preporučili Modular EGG Workspace koji je lako nadograđivati, pa će profesionalna kuhinja biti spremna u tren oka!

Uz dodatke prema vlastitom izboru vrlo je lako dizajnirati vanjsku kuhinju po vlastitom ukusu – Modular Egg Workspace savršen je za slaganje vlastite vanjske kuhinje

OBAVEZANI DODACI ZA SUPER UKUSNO PEČENJE

ConvEggtor stvara barijeru između namirnica i ugljena te osigurava da se hrana lagano i kontrolirano peče – neizostavan dodatak Big Green Eggu

Želiš da tvoj kamado bude roštilj? Onda svakako odaberi rešetku od lijevanog željeza! Ona će na namirnicama stvoriti prekrasne uzorke pečenja.

Vrijeme je za kuhanje, a možda i desert? ConvEggtor je rješenje! On će ti osigurati indirektno pečenje, a na njega možeš zatim postaviti i druge dodatke poput rešetke od nehrđajućeg čelika, kamen za pečenje ili polurešetke.

Uz nekoliko dodataka tvoj je Egg spreman za raznovrsne pripreme jela!

SIGURNO ROŠTILJANJE

Kod pripreme hrane uvijek moramo paziti na prste, pa svoje ruke zaštiti rukavicama BBQ Mitt. Hvataljkama sa silikonskim vrhovima na siguran ćeš način premještati svoju hranu, a ruke će biti na sigurnoj udaljenosti od užarene rešetke.

U BBQ Mitt rukavicama se možeš opustiti i sigurno pripremati hranu na svom kamadu.

POMNO ODABRAN UGLJEN

Važno je pomno odabrati drveni ugljen koji ćeš koristiti kod pripreme svoje hrane. Zbog toga je svakako jedan must have 100% prirodan ugljen koji ne dimi i ima izrazito snižene emisije štetnih tvari. Osim što ćeš odabirom SomMar Adria ugljena zaštiti svoje zdravlje, zahvalan će ti biti i okoliš, a hrana izvanredno ukusna!

Široka ponuda 100 % prirodnog ugljena osigurava zdravu i ukusno pripremljenu hranu – istinski must have.

Široka ponuda 100 % prirodnog ugljena osigurava zdravu i ukusno pripremljenu hranu – istinski must have.

LAKO OČITAVANJE TEMPERATURE

Kada koristiš Big Green Egg, ne moraš ga stalno provjeravati i mučiti se mjerenjem temperature. Termometrom s trenutnim očitavanjem brzo ćeš i učinkovito provjeriti temperaturu srži svojih sastojaka, a uz pomoć termometra s dvostrukim sondama temperatura će biti stalno pod kontrolom.

Uz Big Green Egg termometar s trenutnim očitavanje više se nikada ne moraš brinuti da hrana neće biti dobro pečena

I TO NIJE SVE…

Nabrojali smo samo nekoliko neizostavnih dodataka, ali u ponudi imamo još mnogo toga što će ti proširiti spektar kulinarskih vještina! Pogledaj koje ti sve mogućnosti nude i convEggtor košara, a zatim i Eggspander komplet – pečenje na više razina, kuhanje u woku i priprema slastica nikada nisu bili lakši. Pregled naših dodataka i njihovih specifikacija dostupan je na linku. Pronađi vlastiti must have!

Large Start paket (original kamado roštilj)
Large Start paket (original kamado roštilj)

Large Start paket (original kamado roštilj)

€2.554,99
Big Green Egg start paket za MiniMax
Big Green Egg start paket za MiniMax

MiniMax Start paket (original kamado roštilj)

€1.409,99

OTKRIJTE
EGG

Upoznajte značajke EGG-a