IZVORNI KAMADO OD ‘74

OVO JE BIG GREEN EGG

Sjećate li se te čarobne noći? Cijelu smo noć razgovarali, smijali se, pili i nazdravljali. Bila je to jedna od noći koje nikad ne zaboraviš.

Big Green Egg najpopularniji je kamado roštilj izrađen od najbolje keramike. Stvaramo lijepe uspomene od 1974. i nastavit ćemo tako. Big Green Egg je original. Evergreen.

DIMI, PRŽI, PARI, PEČE, GRILLA

Mogućnosti EGGa su beskrajne. Baš kao i naša usluga. Zato vaš EGG ima doživotno jamstvo. Jamstvo za uživanje.

Idete za kvalitetom života, za vrhunskim okusom. Za vas postoji samo jedan kamado: Big Green Egg. Original, od ‘74.

POGLEDAJTE MODELE

DISCOVER THE EGG

5-PIECE EGGSPANDER KIT

Oslobodite svoju kulinarsku kreativnost s 5-dijelnim kompletom EGGspander Kit. Ovaj pametni sustav omogućuje veliki izbor postavki kuhanja koje će vam omogućiti da izvučete najbolje iz sebe i svog EGG-a. Dobro osmišljen set sastoji se od dvodijelnog Multi Level Rack-a, convEGGtor košare i 2 polurešetke od nehrđajućeg čelika – čineći EGGspander Kit savršenim osnovnim paketom za sve ljubitelje EGG-a.

Više informacija

MEET THE FAMILY

BILTEN

Ako želite primati najukusnije recepte e-poštom, registrirajte se za naš bilten ‘Inspiracija danas’ i dodajte više okusa u svoju pristiglu poštu. To je sve što morate učiniti da biste primali najnovije vijesti o događajima, recepte posebno za svoj EGG, praktične savjete i još puno, puno više!

PRIJAVA 

BIG GREEN EGG ZAJEDNICA

Prepustite se inspiraciji i naučite raditi više sa svojim Big Green Eggom! Uronite u svijet prepun kulinarskih mogućnosti. Postavite pitanja i podijelite svoja iskustva putem Facebooka (BigGreenEgg) i Instagrama (@biggreenegghr). Označite @BigGreenEgg, upotrijebite hashtagove #TheEvergreen i #forevergreen i postanite istaknuti! Stvaramo lijepe uspomene. Jeste li za?

JESTE LI ZA