IZVORNI KAMADO OD ‘74

OVO JE BIG GREEN EGG

Originalni keramički kamado roštilj: keramika čvrsta poput lijevanog željeza, izvanredna cirkulacija zraka i doživotna kvaliteta. Kamado No. 1. više je od roštilja: sve tehnike kuhanja dostupne na jednom uređaju.Njegov oblik, sastav keramike i pomno razrađen dizajn osiguravaju da ćete uživati u svakom obroku, svakog dana –zauvijek.

DIMI, PRŽI, PARI, PEČE, GRILLA

Big Green Egg jamči doživotno uživanje u svakom obroku jer je on više od običnog roštilja: uz širok asortiman dodataka, ništa nije nedostižno. Egg može biti klasična pećnica, dimnica, „štednjak“ i roštilj, a okus hrane pripremljene u njemu odskakat će od svega što ste do sada kušali.Cirkulacija zraka, precizna kontrola temperature i zadržavanje vlage Vašu hranu čine ukusnom, mekom i sočnom – svakog puta, kod svake tehnike kuhanja.

POGLEDAJTE MODELE

OTKRIJTE EGG

Webversion-Quality time at home - Big Green Egg (10).jpg__PID:f1b58702-2d9f-45a1-933f-0b0b2ec134ee

JEDNA INVESTICIJA ZACJELOŽIVOTNO UŽIVANJE

Vjerujemo da je ono, što na kraju dana tražite, kvaliteta, i to ne samo roštilja, već i vremena koje ćete provesti koristeći ga. Birajte proizvode koji su po Vašoj mjeri. Birajte na temelju dokaza.Nevjerojatna keramika. Zapanjujuća svestranost. Doživotna garancija. Novi okus. Cjeloživotno iskustvo.

PROČITAJ VIŠE

UPOZNAJTE EGG OBITELJ

BILTEN

Ako želite primati najukusnije recepte e-poštom, registrirajte se za naš bilten „Inspiracija danas“ i začinite svoju pristiglu poštu. Pretplatite se i budite u toku s najnovijim vijestima o događajima i sajmovima, recepte za svoj EGG, praktične savjete i još puno, puno više!

PRIJAVA 

BIG GREEN EGG ZAJEDNICA

Prepustite se inspiraciji i naučite još više o svom Big Green Eggu! Uronite u svijet prepun kulinarskih mogućnosti. Postavite pitanja i podijelite svoja iskustva putem Facebooka (SomMar Adria) i Instagrama (@sommar_adria_bbq i @biggreenegg.hr). Označite @BigGreenEgg, upotrijebite hashtagove #TheEvergreen i #forevergreen i istaknite se! Stvarajmo lijepe uspomene. Jeste li za?

JESTE LI ZA