Načini plaćanja


Vašu narudžbu možete platiti jednokratno ili do 12 rata.


SomMar Adria d.o.o. vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine:

1. Plaćanje karticama:

Visa, Mastercard, Maestro, Diners jednokratno
Premium Visa kreditnim karticama do 12 rata
Diners kreditnim karticama do 12 rata
Mastercard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 12 rata
Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata

2. CorvusWallet

CorvusWallet je metoda plaćanja koja vam omogućuje brža, jednostavnija i sigurnija plaćanja jednom spremljenim karticama. Nema više potrebe za ukucavanja brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa.

Za još bolje iskustvo i brže plaćanje, kao korisnik SomMar Adria d.o.o. i CorvusWallet-a možete povezati svoje korisničke račune prilikom plaćanja na stranici SomMar Adria d.o.o. ili na portalu CorvusWallet-a, nakon čega, po prijavi na svoj SomMar Adria d.o.o. račun, ne morate unositi dodatno korisničko ime i lozinku za pristup CorvusWallet-u, već vam pristupni podaci koje koristite na SomMar Adria d.o.o. vrijede i za CorvusWallet.

3. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

4. CorvusPay by IBAN

Nova metoda plaćanja za korisnike Internet bankarstva sljedećih banka: Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste&Steiermärkische banke. Kupac plaća u sigurnom okruženju licenciranog pružatelja platne usluge. Kupac tijekom kupovine inicira plaćanje unosom svog IBAN računa i potvrdom svog identiteta u svojoj banci. Identitet potvrđuje jednakim vjerodajnicama (najčešće svojim tokenom i jednokratnom lozinkom) koje koristi za pristup Internet bankarstvu svoje banke. Kupac dodatno potpisuje transakciju unosom jednokratnog PIN-a kojeg generira svojim tokenom. Nakon što se transakcija u Vašoj banci izvrši, poslat ćemo Vam proizvode iz narudžbe. U slučaju da se transakcija ne izvrši u roku od 5 dana od iniciranja transakcije, narudžba će se automatski poništiti.

5. Plaćanje Cripto valutom

Poput Bitcoin, Bitcoin cash, DAI, Ethereum, Litecoin ili USD Coin.

6. PayPal

OTKRIJTE
EGG

Upoznajte značajke EGG-a