Brza i pouzdana dostava

SomMar Adria d.o.o. obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka prilikom dostave. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 095 376 4244 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi info@sommaradria.hr.

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Za pošiljke većih gabarita (grill…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućuje prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostavna služba pošiljku dostavlja u roku od 2-5 radnih dana, osim izuzetno*

(* Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave).

Nakon vidljive uplate roba se otprema u roku 24 sata iz skladišta. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, najčešće su dostavljene u roku od 7 radnih dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

INFORMACIJE

Informacije o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 095 376 4244.

EKSPRESNA DOSTAVA

Kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca, uslugu expresne dostave možete dogovoriti u Vašem kontaktu sa nama, uz nadoplatu pod uvjetima dostavne službe.

OTKRIJTE
EGG

Upoznajte značajke EGG-a