Big Green Egg Academy
"Christmas lunch"

17.12.2022

10.00 - 16.00

Ljudevita Gaja 56, Mala Gorica Sveta Nedelja

1699,00 kn/osoba

Želiš bogat božićni ručak po recepturi i s potpisom chefa, na originalnom kamadu?

Hladni zimski dani u božićnom ozračju zaslužuju svečani stol koji će Vas povezati kao obitelj.

Na koji način planirate iznenaditi obitelj?

Naša kulinarska radionica, u sklopu projekta Big Green Egg Academy, "Christmas lunch" prilagođena je Vašem ritmu.

Idealna je za sve hedoniste i gurmane, bilo profesionalce ili amatere, koji za blagdanskim stolom sve doživljavaju kroz smijeh i toplinu.

Obitelji koje njeguju posebnost, žive i uživaju inovativnost svakom će članu pružiti posebnu ugodnost uz vrhunsku recepturu.

Što Vam pruža Big Green Egg Academy radionica?

Kroz radionicu ćete steći znanje i vještine pripreme i termičke obrade namirnica prilagođenih blagdanskom stolu i to za:
Pripremu paštete od pačje jetre koja će se odlično uklopiti kao hladno predjelo, a uz to potaknuti apetit za ostale sljedove.

Rolada od puretine punjena graškom i mrkvom, pomalo neobično i inovativno jelo, bojama prilagođeno Božiću, a po izvornoj recepturi našega chefa.

Jelo koje do sada sigurno niste probali, a na stolu može zasjati kao hladno ili toplo predjelo.

Zvijezda blagdanskog stola, pa čak i na reklamama je purica. Kako postići zlatno smeđu boju, a uz to sočnost i bogatstvo okusa? Uz Big Green Egg naravno! A više detalja otkrivamo na radionici.

U raznim trendovima Hrvatska prati Ameriku, tako jednim dijelom i u kulinarstvu. Ovoga puta ćemo preskočiti američke burgere i posvetiti se konkretnom i glavnom jelu- beef wellingtonu!

Stare recepture teško je zaboraviti i ne posvetiti im pažnju. Pretpostavljate o čemu se radi?
Ostaviti ćemo to za iznenađenje. Možemo otkriti samo jedan mali dio. Na svaki stol lijepo je uklopiti i neko od "kiselih jela" koja će pružiti mogućnost daljnje degustacije.
Vinski gulaš nije!

Za priloge, uz navedena jela predlažemo mlince, njoke ili krumpir spremljen na razne načine, čime ćemo i na samoj radionici obogatiti trpezu.

Nedostaje salata, zar ne? Iako nosi naziv francuska mi ćemo reći da je božićna. Od Božića do Božića smo kao djeca čekali da baka pripremi ovaj, već tradicionalni specijalitet. A kako je pripremiti uz homemade majonezu, čast će imati saznati samo polaznici radionice.

Kruh-obzirom da se uvijek traži komad više nećemo dopustiti da fali. Tri vrste kruha upotpuniti će dojam i nakvažnije od svega Vašim domom proširiti neopisivi miris.

Znamo da svi čekate kraj i onaj slatki touch. Napokon smo stigli do omiljenog, slatkog dijela.

Panettone, medenjaci, salenjaci, maslenjaci samo su dio priče iz djetinjstva. Nekima od njih vratiti ćemo sjaj i uz njih mirisnu blagdansku čar.

Jeste li spremni pripremiti blagdanski stol po recepturama chefova?

Klikom na poveznicu i prijavom na radionicu poklonite svojoj obitelji lijep i ugodan Božić.

Suglasan/na sam da SomMar Adria d.o.o može moje podatke navedene u prijavnici koristiti za informiranje o novostima BGE Academy, te u svoje promotivne svrhe: slanje newslettera, promo materijala i slicno.

OTKRIJTE
EGG

Upoznajte značajke EGG-a