WELCOME TO BIG GREEN EGG

Big Green Egg najpopularniji je kamado roštilj izrađen od najbolje keramike. Stvaramo lijepe uspomene od 1974. i nastaviti ćemo tako. Big Green Egg je original. Evergreen.

OTKRIJTE EVERGREEN 
big green egg large hrvatska sommar adria
Weisse Welle
Big green egg obitelj hrvatska

MISIJA I PSIHOLOGIJA

NAšA MISIJA

Bez strasti nigdje nećete stići. Cilj nam je nadahnuti što više ljudi i pustiti ih da uživaju u čistim i iskrenim okusima koje priroda nudi. Polako kuhajte prelijepi komad mesa, ribe ili povrća u svome najpopularnijem kamadu izrađenom od najbolje keramike - Big Green Egg -u i dopustite da vas iznenadi ta neusporediva, karakteristična aroma. To je za nas kvaliteta života.

Big Green Egg Special

šTO NUDIMO?

Grillzone Big Green Egg

Jela kao iz restorana u homemade izvedbi 

Big Green Egg- tajna savršeno sočnih i ukusnih jela.Savršena cirkulacija zraka unutar BGE-a osigurava da se hrana ravnomjerno kuha i na pravoj temperaturi, a rezultat toga su nadasve sočna i ukusna jela, baš poput onih iz restorana.Stvaramo uspomene od 1974. 

vegetables

Vanjska kuhinja u kojoj možeš sve

Svestranost Big Green Egg-a zadovoljiti će potrebe i najzahtjevnijih.Točna kontrola temperature omogućuje bezbrižnu pripremu jela i namirnica. A svestranost Big Green Egg-a poseban doživljaj u kreiranju jela. S Big Green Egg -om možeš sve: kuhati, peći, pržiti, dimiti, kuhati na pari, pržiti, pa čak raditi vrhunske pizze i kruh. Big Green Egg potpuna je vanjska kuhinja. Big Green Egg je original. Evergreen.

Fish Big Green Egg

Zima je. Idemo vani

Zimsko doba- vrijeme za kuhanje! Temperatura unutar Big Green Egg -a je stabilna. Zahvaljujući vrhunskim izolacijskim svosjtvima uz Big Green Egg, možemo kuhati neovisno o vremenskim uvijetima. Kiša, snijeg? Vrijeme je za zimsku pripremu jela na BGE-u.

Gloves Big Green Egg

Nadprosječno vrijeme grillanja

Niske količine ugljena, dugo vrijeme grillanja.Inovativni Big Green Egg sustav pruža mogućnost nadprosječno dugog grilanja, uz male količine drvenog ugljena. Na prosječnoj temperaturi od 200 stupnjeva, s 2 kg drvenog ugljena na Big Green Egg Large možemo grillati 6-7 sati, dok su 4 kg drvenog ugljena u XLarge dovoljne za 7-10 sati grillanja, a 9 kg u 2XLarge za 8-12 sati.Uz Big Green Egg cijena goriva (ugljena) je znatno niža i prihvatljivija. 

Knife Big Green Egg

Cjeloživotno iskustvo

Doživotno jamstvo za cjeloživotno uživanjeBig Green Egg u potpunosti stoji iza svoga proizvoda, zahvaljujući čemu bezbrižno uživamo u spremanju jela cijeli život. Na svoj Big Green Egg imate doživotno jamstvo. 

Chicken Big Green Egg

Spektakularan izgled i atraktivna boja

Osmišljen za one dobrog ukusaBig Green Egg uz vrhunske performace u kategoriji pripreme namirnica, ravnodušnim ne ostavlja ni u vizialnim detaljima svakodnevnim inovacijama.Atraktivna boja, spektakularan izgled očarati će njegove korisnike. 

Steak Big Green Egg

Proizvod koji osvaja 

Pomaknite granice svoga poslovanja Big Green Egg proizvod je vrhunske kvalitete, produkt najkvalitetnije keramike koju je razvila NASA. Njegova kvaliteta ne ostaje nezapažena. Prema statističkim podatcima, apartmani, ville i kuće za odmor, nakon implementacije i javne objave o posjedovanju Big Green Egg -a bilježe čak do 35%-tno povećanje prometa i znatno veće zadovoljstvo posjetitelja.

Kidzone

Big Green Egg

Our Recipes

Section
Drop element here!

Big Green Egg Q&A

BGE INFORMACIJE 

Koristimo sve što nam život nudi i uživamo u svojoj misiji u potpunosti! Vama nudimo da istražite svijet Big Green Egg-a i postavite nam svoje pitanje. Rado ćemo svoju misiju graditi i na kvalitetnim odgovorima.

Pošalji svoje pitanje na ✉️
Big Green Egg Large hrvatska
Kidzone

RECENZIJE

ŠTO KORISNICI KAŽU ZA BIG GREEN EGG?
BGE Minimax hrvatska
BGE medium hrvatska
BGE Large hrvatska
BGE XLarge hrvatska
BGE 2XL hrvatska
Kidzone

ABOUT BIG GREEN EGG

O BIG GREEN EGG-U

Kako bismo saznali više o nastanku Big Green Egga, koji imamo danas,moramo se vratiti nekoliko stoljeća unatrag. Prije više od 3000 godina kamado su se kuhala već koristila u istočnoj Aziji kao tradicionalne glinene peći na drva. Ovu su vrstu kuhanja prihvatili Japanci koji su ga nazivali "kamado", što znači pećnica ili kamin. Američki su vojnici otkrili kamado u Japanu početkom prošlog stoljeća te ga ponijeli kući kao suvenir. Kroz vrijeme je model dodatno usavršavan. U Atlanti (Georgia, SAD) je kamado usavršavan u skladu sa suvremenim spoznajama, tehnologijom i inovativnim materijalima, a revolucionarni je napredak NASA-e u keramičkoj tehnologiji pridonio stvaranju ovog iznimnog iskustva kuhanja na otvorenom – iskustva Big Green Egga.

 Japanci, Amerikanci, Europljani; svi koji kušaju jela pripremljena na Big Green Eggu zauvijek postaju obožavateljima zbog neusporedive izvrsnosti okusa hrane pripremljene u EGG-u. No koja je tajna Big Green Egga? Kombinacija je to nekoliko važnih čimbenika. Keramika je ta koja reflektira toplinu te stvara protok zraka koji sastojke i jela čini iznimno nježnima.Savršena cirkulacija zraka osigurava da se hrana kuha ravnomjerno i na pravoj temperaturi, a od velike je važnosti i činjenica da se temperatura može kontrolirati i održavati na željenom stupnju. Zbog visokokvalitetne toplinske izolacije čak niti vanjske temperature ne utječu na unutrašnjutemperaturu EGG-a. Kao posljednje, ali ne i najmanje važno, njegov spektakularan izgledočarava svoje korisnike!

Mi i cijeli naš Big Green Egg tim u potpunosti vjerujemo u naš proizvod. Zbog toga potrošačima dajemo doživotno jamstvo na materijale i strukturu svih keramičkih dijelova EGG-a. Izrađen je od vrlo kvalitetne keramike koja ima izuzetna izolacijska svojstvai EGG čini, u kombinaciji sa svojim raznim patentiranim dijelovima, prilično jedinstvenim. Keramika može izdržati ekstremne temperature i temperaturne oscilacije. Možete koristiti svoj EGG nebrojeno mnogo puta bez ikakvog gubitka u kvaliteti. Samim time zaista nije neobično da mi, cijela tvrtka, stojimo iza EGG-a.

About

MiniMax najmlađi je član Big Green Egg-a, ali i najkompaktniji model u ponudi.

Dostupan je kao samostalan proizvod ili u odličnom paketu za savršen početak Vašega iskustva.

Mini Max srebrni paket sadrži:
-BGE MiniMax
-Portable Nest
-convEGGtor MX
-1X vrećica Woody ugljena
-uključeni transportni troškovi u HR

SAZNAJ VIŠE O BOX-u
Minimax Action big green egg hrvatska